La secció juvenil? No saps què és? La solució al problema és senzilla: Si tens entre 12 i 17 anys aquest és el teu lloc. Al llarg de l'any fem sortides i excursions a la muntanya d'un o dos dies i a l'estiu uns campaments de 10 dies.

Per venir cal: Ganes de coneixer llocs nous, de fer nous amics, d'anar a la muntanya i aprendre'n coses i sobre tot ganes de passar-t'ho molt bé !!

Només cal que vinguis un divendres a les 20h al local de la UME i podràs informar-te.

La secció juvenil és el grup en el qual els joves es podran acostar a la muntanya d'una manera més especialitzada, serà aquí on s'aprendran tècniques i es donaran eines per a poder disfrutar al màxim d'aquest entorn. Sempre tenint en compte l'edat i l'experiència . Alhora però, tota activitat, sortida o excursió tindrà com a principal objectiu passar-nos-ho bé.

La secció la porten alguns monitors i monitores que són els responsables de que tot funcioni i de que les excursions siguin un èxit. Tot i això la participació dels joves en les decisions i preparació de les activitats és molt important. Per aquesta raó el programa que fem per cada trimestre amb les activitats no està complet, només si hi ha propostes i ganes es faran més coses.

 

Qui o què és la secció juvenil?